Субота, 27.04.2024, 03:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради

 

   

                                                                                                                                                                        
Меню сайту
Корисні посилання

Новини

 

Концепція нової української школи (оновлено)


Концепція розвитку методичної служби Полтавської області на 2015-2020 рр. (Наказ Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 15.01.2016 №20


 


Проведено семінар-практикум для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ Гадяцького району «Казкотерапія як один із напрямків артпедагогіки»

05 лютого 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Гадяцької міської ради проведено семінар-практикум  для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ Гадяцького району «Казкотерапія як один із напрямків артпедагогіки». Читати далі


Вітаємо переможців!

2-3 лютого 2019 року на базі комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 34 Полтавської міської ради Полтавської області» проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій).

3-5 лютого журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо з перемогою учнів Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4: НИЖНИК ХРИСТИНУ (10 клас, ІІ місце), ОСТАПЕНКА АНДРІЯ (11 клас, ІІІ місце), ЄРЬОМІНУ ЮЛІЮ (11 клас, ІІІ місце). Дякуємо за підготовку учнів-переможців вчителям Рутковській Олені Миколаївні та Калушці Олегу Омеляновичу.


Вітаємо переможця!

3 лютого 2019 року на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

3-4 лютого журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо з перемогою (ІІ місце) у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії учня 8 класу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4 Гадяцької міської ради ЛУКАША ДМИТРА. Дякуємо за підготовку переможця вчителю Кожушко Світлані Михайлівні.


Проведено семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Запобігання дитячого булінгу та домашнього насильства»

01 лютого 2019 року на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради було проведено семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Запобігання дитячого булінгу та домашнього насильства». У заході взяли участь 13 фахівців психологічної служби. Читати далі


Вітаємо переможця!

20 та 27 січня 2019 року на базі Розсошенської гімназії Полтавської районної ради Полтавської області проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

27-28 січня журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо з перемогою (ІІІ місце) у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики учня 8 класу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Гадяцької міської ради РІШКА АНТОНА. Дякуємо за підготовку переможця вчителю Сербін Наталії Миколаївні.


Вітаємо переможця!

26 січня 2019 року на базі комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 3 Полтавської міської ради Полтавської області» проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

26-27 січня журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо з перемогою (ІІІ місце) у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови ученицю 11 класу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4 Гадяцької міської ради ШАБАНЕ ДІАНУ. Дякуємо за підготовку переможниці вчителю Левун Ользі Євгеніївні.


Вітаємо переможця!

26 січня 2019 року на базі Полтавського навчально-виховного комплексу (ЗНЗ–ДНЗ) № 16 Полтавської міської ради Полтавської області проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.

26-27 січня журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо з перемогою (І МІСЦЕ) у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології ученицю 8 класу Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради БІЛОЦЕРКІВСЬКУ АННУ. Дякуємо за підготовку переможниці вчителю Рвач Олені Іванівні.


Вітаємо переможців!

26 січня 2019 року на базі Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

26-27 січня журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо з перемогою у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства учнів Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4: ЛУКАША ОЛЕКСІЯ (9 клас, ІІ місце), ДОРОГАНЯ ВЛАДИСЛАВА (10 клас, ІІІ місце), ФИЛЯ НАЗАРА (11 клас, ІІ місце). Дякуємо за підготовку учнів-переможців вчителю Голубенко Людмилі Миколаївні.


Вітаємо переможця!

19 січня 2019 року на базі Полтавського  обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

19-20 січня журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо з перемогою (ІІІ місце) учня 10 класу Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради  ГРЕБІНЧЕНКА МАКСИМА. Дякуємо за підготовку учня-переможця вчителю Гарназі Світлані Іванівні.


Вітаємо переможця!

19 січня 2019 року на базі комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 Полтавської міської ради Полтавської області» проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

19-20 січня журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо з перемогою (ІІІ місце) учня 8 класу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради ПАВЛЕНКА ВІТАЛІЯ. Дякуємо за підготовку учня-переможця вчителю Вовк Катерині Миколаївні.


Вітаємо переможця!

12 січня 2019 року на базі Полтавського юридичного інституту національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.

12-13 січня журі визначило переможців цих інтелектуальних змагань. За їх результатами, ми щиро вітаємо з перемогою (ІІІ місце) ученицю 10 класу Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради РОМАНКІВ ОЛЕКСАНДРУ. Дякуємо за підготовку учениці-переможниці вчителю Білоус Тетяні Михайлівні.


Проведено чергові засідання методичних об’єднань педагогічних працівників закладів та установ освіти м. Гадяча і Сергіївської ОТГ

10 січня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4 проведено чергові засідання методичних об’єднань педагогічних працівників закладів та установ освіти м. Гадяча і Сергіївської ОТГ. У роботі методичних об’єднань також брали участь працівники комунального ВНЗ «Гадяцький коледж культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського», Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів ім. Є.П.Кочергіна Полтавської обласної ради, комплексної ДЮСШ Гадяцької районної ради. Уперше у роботі міських методичних формувань взяли участь педагогічні працівники закладів освіти Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської ради. Читати далі


Гадячани на обласному чемпіонаті з інформаційних технологій "Сучасна інформатика – успішне майбутнє"

1 грудня 2018 року на базі Полтавського університету економіки і торгівлі проведено ІV обласний чемпіонат з інформаційних технологій «Сучасна інформатика – успішне майбутнє». Читати далі

 


Проведено семінар-практикум для вчителів географії закладів загальної середньої освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ Гадяцького району «Формування наукового світогляду та критичного мислення на уроках географії

13 грудня 2018 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 проведено семінар-практикум для вчителів географії закладів загальної середньої освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ Гадяцького району«Формування наукового світогляду та критичного мислення на уроках географії». Читати далі


Проведено семінар-практикум для вчителів історії ЗЗСО м. Гадяча та Сергіївської ОТГ «Гра на уроках історії як спосіб взаємодії вчителя та учнів»

7 грудня 2018 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради і відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сергіївської сільської ради на базі Качанівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сергіївської сільської ради проведено семінар-практикум для вчителів історії закладів загальної середньої освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ «Гра на уроках історії як спосіб взаємодії вчителя та учнів». Читати далі


Гадячани на ІХ обласній краєзнавчій конференції учнівської молоді "Полтавщина – земля моя свята"

27-29 листопада 2018 року у м. Полтаві на базі Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді проведено ІХ обласну краєзнавчу конференцію учнівської молоді «Полтавщина – земля моя свята».  Читати далі

 


Проведено семінар-практикум для керівників закладів освіти міста Гадяча, Біленченківського старостинського округу та Сергіївської ОТГ "Різноманітність та цілісність сучасного освітнього середовищах в закладі дошкільної освіти – умова повноцінного розвитку дітей"

29 листопада 2018 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі ЗДО «Веснянка» проведено семінар-практикум для керівників закладів освіти міста Гадяча, Біленченківського старостинського округу та Сергіївської ОТГ «Різноманітність та цілісність сучасного освітнього середовищах в закладі дошкільної освіти – умова повноцінного розвитку дітей». Читати далі


Проведено засідання Школи молодого педагога закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ

16 жовтня 2018 року проведено перше засідання Школи молодого педагога закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ на базі ЗДО № 10 «Казка» Гадяцької міської ради з питання «Інноваційні форми роботи з фізичного розвитку дітей дошкільного віку».Сьогодні формування основ здорового способу життя у дітей дошкільного віку відповідно до вимог Базового компоненту дошкільної освіти в Україні ставить перед працівниками ЗДО завдання: пошук сучасних інноваційних технологій щодо фізкультурно-оздоровчої роботи, удосконалення проведення різних ефективних форм роботи з дітьми з урахуванням передового досвіду педагогів, створення розвивального середовища для активної рухливої діяльності дітей у дошкільному закладі й сім’ї. Читати далі


Проведено семінар-практикум для вчителів (викладачів) фізичної культури та курсу «Захист Вітчизни» закладів освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ

11 жовтня 2018 року на базі Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки Гадяцької міської ради проведено семінар-практикум для вчителів (викладачів) фізичної культури та курсу «Захист Вітчизни» закладів освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ «Упровадження засобів туризму в процесі фізичної культури школярів».У методичному заході брали участь представники закладів загальної середньої освіти м. Гадяча (Гадяцька гімназія ім. Олени Пчілки, Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 2 ім. Михайла Драгоманова, Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 3, Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 4), Сергіївської ОТГ (Сергіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. Розбишівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.), Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату І-ІІІ ступенів ім. Є.П.Кочергіна Полтавської обласної ради і Комунального вищого навчального закладу «Гадяцький коледж культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського». Читати далі


Проведено урочистості з нагоди Міжнародного дня вчителів та Дня працівників освіти України

04 жовтня 2018 року у кіноконцертному залі «Дружба» проведено урочистості з нагоди Міжнародного дня вчителів та Дня працівників освіти України, на яких вітання приймали працівники освітньої галузі м. Гадяча, Гадяцького району, Сергіївської та Петрівсько-Роменської ОТГ. У заході взяли участь перший заступник міського голови Дроботя  Г.М. та перший заступник голови Гадяцької районної державної адміністрації Бондаренко С.М. Дроботя Г.М. подякував освітянам за самовіддану працю, терпіння і вірність вчительському обов’язку. Побажав миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпаної життєвої енергії та нових творчих знахідок.Читати далі

 


Гадячани – учасники обласної військово-патріотичної гри «Петлюрівський вишкіл – 2018

З 28 вересня по 01 жовтня 2018 року у с. Вельбівка Гадяцького району на базі Дитячого оздоровчого табору «Горизонт» Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів імені Є.П.Кочергіна Полтавської обласної ради  Полтавським обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді за підтримки Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації вдруге проведено обласну військово-патріотичну гру «Петлюрівський вишкіл».

У змаганнях взяли участь вісімнадцять команд з усієї Полтавщини. Гра входить до обласної програми національно-патріотичного виховання. Вона має навчальну та оздоровчу цілі. Місто Гадяч на змаганнях представляв загін «Заярські козаки» Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Гадяцької міської ради. Читати далі


Гімназисти вибороли диплом ІІІ ступеня на обласному турі Всеукраїнського турніру юних географів

29 вересня 2018 року у м. Полтаві на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського проведено другий обласний тур Всеукраїнського турніру юних географів.

У цих інтелектуальних змаганнях взяли участь школярі з різних куточків Полтавщини. Всі команди продемонстрували ґрунтовну підготовку та належний рівень знань з географії, проявили вміння вести дискусію, висловлювати власну думку, аргументувати свою відповідь та виявили неабиякий інтерес до предмету. 

У рівній, напружені боротьбі наша команда «Вікторія» Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради виборола ІІІ місце!
Вітаємо переможців – Борис Ірину (10 клас), Артюх Ольгу (10 клас), Романків Олександру (10 клас) та Остапенка Павла (9 клас).  Бажаємо подальших творчих успіхів, наполегливості в оволодінні знаннями, яскравих перемог!

Дякуємо за підготовку команди-переможця вчителю географії Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Васюті Любові Іванівні.


У Гадячі проведено черговий обласний методичний захід

21 вересня 2018 року на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4 Гадяцької міської ради проведено засідання обласної спеціальної дослідницької групи (ОСДГ) «Проектування як метод пізнання в освітній галузі «Технології» на тему: «Формування технологічних компетентностей та конкурентоспроможної особистості в контексті Нової української школи».

Метою проведення вказаного обласного методичного заходу була актуалізація знань та пошук шляхів вирішення проблеми формування технологічних компетентностей та конкурентоспроможної особистості в контексті Нової української школи. Читати далі

 

 

Вхід на сайт
Онлайн-реєстрація
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Програми, проекти
Корисні посилання
Оцініть наш сайт
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 398
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0